BalkansPress

Dobro došli!

Astronaut Nil Armstrong je preneo poruku kontroli misije u glavnom centru NASA da su ih dva velika, tajanstvena objekta posmatrala nakon što su sleteli na Mesec, ukazuju tajni izveštaji o komunikaciji NASA i astronauta na Mesecu.

Iako zvuči kao naučno fantastični scenario za film, sve se više govori o brojnim tajnim izveštajima i transkriptima između glavnog NASA centra i astronauta na Mesecu.

Zanimljivi detalji o tome s čime su se astronauti navodno suočili na Mesecu potiču iz intervjua neimenovanog profesora i Nila Armstronga koji je nastao na jednom NASA simpoziju.

 

U tom intervjuu profesor ispituje Armstronga šta se stvarno tamo dogodilo, na što mu astronaut odgovara:

"Bilo je neverovatno… naravno, oduvek smo znali da postoji mogućnost… činjenica je da smo bili upozoreni. Nikada nije bilo nekih pitanja o svemirskoj stanici ili gradu na Mesecu".

Na pitanje profesora kako to misli da su bili upozoreni, Armstrong je odgovori:

"Ne smem ulaziti u detalje, ali mogu reći da su njihovi brodovi bili daleko superiorniji u odnosu na naše, i po veličini i po tehnologiji. Bili su veliki i preteći".

U tajnim izveštajima, kako je rekao fizičar i profesor matematike sa Univerzitetu u Moskvi Vladimir Azhazha, postoji mnogo intervjua i dokumenata koji ukazuju da je moguće da su se Apollo astronauti zapravo suočili s vanzemaljskim bićima i NLO kada su istraživali površinu Meseca.

 

"Nil Armstrong preneo je poruku kontroli misije da su ih dva velika, tajanstvena objekta posmatrala nakon što su sleteli na Mesec. Ali njegova poruka se nikada nije čula u javnosti, jer ju je NASA cenzurirala".

Prema rečima brojnih izvora, Armstrong je tvrdio da su vanzemaljci bili prisutni na Mesecu, i da je astronautima naređeno da odu, a mnogi istraživači NLO tvrde da su čak snimljene čudne strukture i građevine i sve detalje prijavio kontroli misije, koja je namerno cenzurirala informacije kako bi se sprečio haos i panike među stanovnicima planete.

(BalkansPress / Fonet)

Scroll to top