BalkansPress

Dobro došli!

Zahvaljujući društvenim mrežama danas mnogo lakše možemo da dođemo do informacija koje nas interesuju i dobijemo odgovore na pitanja koja nas muče.

Međutim, da nije uvek tako dokaz je jedna fotografija iz Crne Gore koja je zbunila mnoge korisnike Interneta i izazvala čitavu lavinu komentara.

Pratilac stranice "Podgorički vremeplov" obratio im se s nedoumicom šta se nalazi na fotografiji koju je uslikao na Žabljaku. U pitanju su pronađeni ostaci, ali još uvek nije jasno čega.

PROČITAJTE: Tajanstvena letelica se ponašala kao nijedna koju smo videli: Svedočenje američkog pilota (VIDEO)

 

Ljudi su odmah počeli da nagađaju o čemu se radi i davali više nego duhovite odgovore na šta bi fotografija mogla da se odnosi. U komentarima su se izrodile nove vrste životinja, oživljavali dinosaurusi i zmajevi, ostaci su dovođeni u vezu s poznatim pesmama i crtanim filmovima.

- To je fosil Žabljakusa pticosa, čuvene izumrle vrste ptica neletačica. Izuzetno očuvan primerak - glasio je jedan od komentara. Drugi korisnik dodaje: "Dinosaurus Žabljakus Fosilus retka životinja vele".

Posted by Podgoricki vremeplov on Среда, 16. септембар 2020.

 

Neki su čak otišli korak dalje pa su ostatke sa slike upoređivali sa osobama koje poznaju, dok su drugi ozbiljno shvatili zadatak i upustili se u polemiku da li se radi o nepotpunim ostacima psa ili vuka.

Jedino je sigurno da, pored opaski "Bolje da nisi ni pitao" i nagađanja o vrednosti, autor fotografije, iako nije dobio pravi odgovor, sigurno se zabavio čitajući komentare na ovoj stranici.

Scroll to top