BalkansPress

Dobro došli!

Japanski milijarder Jusaku Maezava traži  "životnu partnerku" koja će ga pratiti na turističkom putovanju do Meseca sa kompanijom Spejs Iks.

Modni mogul, star 44 godine, biće prvi civilni putnik koji je će leteti oko Meseca raketom Starship. Planirana za 2023. misija će biti prvo lunarno putovanje ljudi od 1972. godine.

PROČITAJTE: Opasna droga KROKODIL u Srbiji: Retki PREŽIVE, ali ostanu UNAKAŽENI! Devojci (16) iz Vranja pomogli lekari, drugoj nije bilo spasa

Maezava kaže da želi da podeli svoje iskustvo sa „posebnom“ ženom. Preduzetnik, koji se nedavno razveo od glumice glumice Aiame Goriki (27), zatražio je od žena da se prijave za "planirani događaj upoznavanja".

- Kako me osećanja usamljenosti i praznine polako preplavljuju, postoji jedna stvar o kojoj razmišljam: da nastavim da volim jednu ženu - napisao je Maezava na veb stranici.

- Želim da nađem životnog partnera. S tim svojim budućim partnerom želim da pošaljem poruku ljubavi i svetskog mira iz svemira.

Uslovi za prijavu kažu da podnositeljke prijava moraju biti same, starije od 20 godina, uvek pozitivne i da imaju interes za odlazak u svemir. Rok za podnošenje prijava je 17. januar, a konačna odluka o partnerki Maezave biće doneta krajem marta.

Osnivač japanske online prodavnice odeće Zozo Inc, Maezava se obogatio u svetu mode. Smatra se da ima lično bogatstvo blizu tri milijarde dolara, od čega mnogo troši na umetnost.

(BalkansPress / Izvor: Espreso.rs)

Scroll to top