BalkansPress

Dobro došli!

Dražen Žerić Žera, frontmen grupe „Crvena jabuka“, kaže da je Dino Merlin „veoma glup i bahat kad može da pljuje po Beogradu, pa da onda u našem glavnom gradu drži koncerte“.

Poznati muzičar šokiran je činjenicom da Edin Dervišhalidović blati Srbe, pa da od njih zarađuje novac:

 

– Dino Merlin je endem! Ako je on zabranio unošenje zastava na koncert u Areni, onda je on glup kao noga. Kad su bile one nesrećne godine, svi znaju šta je pričao o Beogradu, ali hvala Beogradu što mu je napunio Arenu – kaže Žera za „Informer“.

Draženov odnos sa Merlinom je zahladneo početkom devedesetih, za vreme rata u Bosni. Pevač „Crvene jabuke “ priznaje da mu se tada zgadilo ponašanje poznatog kolege, ali ne želi detaljno da priča o tom periodu.

– Ne bih ja o Merlinu da komentarišem previše. On je meni svoje lice pokazao u Sarajevu tokom rata. Posle takvih stvari o kojima nerado govorim, ne bih pričao mnogo o njegovom ponašanju. Skidam mu kapu zbog nekoliko dobrih pesama, a za sve ostalo treba da zahvali bogu što se našao na „pravom mestu u pravo vreme“. Devedesetih je znao pod koju zastavu da stane i zato je napravio karijeru – ispričao je između ostalog Žera.

(Informer)

Scroll to top