BalkansPress

Dobro došli!

Albanac je prvo rekao "Ne pljašim te se, Magaš" ali je ubrzo povukao reči.

Ljuba Zemunac i Momčilo Šoškić su bili nerazdvojni prijatelji dok su vladali ulicama Frankfurta. Kada su jednom Ljuba i braća Momčilo i Momir Šoškić iz poverljivog izvora čuli da se otvara privatna kockarnica na periferiji Frankfurta, odmah su tamo pohitali. I baš tu dogodio se jedan susret koji se i danas prepričava.

Kockarnicu su držali Italijani i očekivali su Ljubu i Šoškiće da ih ugoste. Nekoliko dana pre toga, Nemačkom se raširila priča kako je Momčilo nokautirao jednog od najjačih Nemaca tog vremena. Njihova poseta italijanskoj kockarnici je bila prava prilika da se pojave i pokažu ko je glavni u gradu.

 

Međutim, kada su ušli, tamo je već bio Gani Cuhelteraj Droga, poznat kao najjači Albanac u Nemačkoj. Visok dva metra, širok kao šifonjer, duge kose do pola leđa.

Žestoki momci iz Srbije su bili iznenađeni kako je i od koga Albanac čuo za taj klub. Znali su se iz viđenja, ali do tog trenutka nisu imali bliži kontakt.

Želeći odmah da pokaže ko je glavni, Ljuba mu je prišao i pitao:

- Gani, otkud ti ovde - pitao ga je odmah Ljuba, želeći da mu pokaže ko je glavni.

Shvativši Ljubinu nameru, Albanac mu je odmah odgovorio: 

- Bogami, Magaš, ne pljašim!

Ljuba je jedva dočekao i kroz osmeh rekao:

- Izađi napolje da ti nešto kažem.

Znajući ko je Ljuba, koliko je jak i kako čak posle svojih boks mečeva na parkingu izaziva na ferku protivnike od kojih je izgubio u ringu, nakon čega ih napolju prebije, Gani mu je odgovorio:

- Aaaaaaa Magaš, napolju svako pljaši!

Tada je ceo klub prasnuo u smeh. Gani je ubijen krajem devedesetih.

(BalkansPress / Telegraf.rs)

Scroll to top