BalkansPress

Dobro došli!

Ana Simonović je neobična, sposobna žena čija priča zaista inspiriše i vraća osmeh na lice. Ova dama je oružarka, poseduje sertifikate o rukovanju gotovo svim vrstama vatrenog oružja, a dokazuje nam da je sasvim moguće briljirati u tipično "muškoj" profesiji i usput biti posvećena supruga i majka.

Naime, Ana je mama petoro dece, od kojih najstarije ima 14 godina, a najmlađe ni godinu dana! Svi njeni mališani nose zaista posebna i lepa imena koja ostavljaju snažan utisak: to su Srbija (14), Sloboda (11), Miloš (8), Obilić (6) i Kruna.

 

Ana se složila sa tvrdnjom da je davanjem originalnih imena deci želela da na neki način istakne njihov karakter.

"Ja sam neko, što se i vidi po mom načinu života i poslom kojim se bavim, ko apsolutno ne prati trendove. Kad malo razmislite i sagledate kakvi su bili trendovi davanja imena, počev od komunističkog vremena pa do sada - uvek smo imali Biljane, Ljiljane, Marine, Mirjane, pa smo prešli na Ane, pa smo na kraju došli do 2000-ih godina gde sada imamo trend davanja čudnih imena kao što su Lija, La, Mija, bez ikakvog smisla, gde se deca uklapaju u šablone, što meni nikada nije bio cilj", ispričala je gospođa Simonović u emisiji "Vikend na K1".

Ana ima PETORO DECE i imaju NAJNEOBIČNIJA IMENA U SRBIJI: Najstarija ćerka  ima NAJLEPŠE IME ikada, a najmlađi sin se zove po legendarnom srpskom vitezu  - Žena.rs

Ana je u ovoj emisiji otkrila i kako funkcioniše njihova velika porodica, rekavši da se lako snalaze, iako ih ima puno.

"To nije ništa komplikovano niti teško, stvar je samo u rutini, organizaciji i disciplini. Ja se prva ne pridržavam te discipline, često i kod mene bude haos i disbalans, ali ipak nije teško. Mislim da je mnogo teže ljudima sa jednim detetom", istakla je ova 37-godišnjakinja.

Šta vi mislite o imenima koje je nadenula deci? Veoma lep i nesvakidašnji izbor, zar ne?

Scroll to top