BalkansPress

Dobro došli!

Naša glumica sa suprugom uživa u mestu Babe, podno Avale. Ona je odlučila da život u bučnom Beogradu, s vremena na vreme, zameni onim mirnijim koji je daleko od buke. Zavirite u seoski dom Milice Milše i Žarka Jokanovića.

 

PROČITAJTE: ĆERKA BRANISLAVA LEČIĆA NEMA PROBLEM DA POKAŽE SVOJE TELO NA DRUŠTVENIM MREŽAMA, A OKO ČEGA SE SVAĐA SA TATOM! (FOTO)

Milica Milša i Žarko Jokanović

*Foto: Zoran Lončarević / Ras Srbija / Milica Milša i Žarko Jokanović

No, uživanje sebi nisu prekratili. Za potrebe odmora i relaksacije pored ove seoske kuće se nalazi bazen.

Od očekivanog seoskog dvorišnog dekora - štale, obora, koka koje trče po dvorištu, blata do kolena i poneke gice - nema ništa. Ovde dolaze da se odmore, a kada nisu tu o kući brine Rajna.

Dnevna soba

*Foto: Zoran Lončarević / Ras Srbija / Dnevna soba

 

- Ona živi na kilometar-dva odavde, lepa je, zgodna, sposobna, vredna, poštena devojka. Voli pozorište, obrazovana je, može da se uda pet puta, samo nema nikog odgovarajućeg. Celu kuću je letos okrečila. Ovaj raj na zemlji stvorila je Rajna - otkriva Milica, čija je pokojna mama Leposava podigla ovu kuću po svojoj zamisli.

Kuhinja

*Foto: Zoran Lončarević / Ras Srbija / Kuhinja

- Tašta mi je čudo od arhitekte! Ja bih ovu kuću patentirao i prodavao projekte! Sve u njoj je idealno funkcionalno, možeš da ideš skroz oko nje i da ne pokisneš, a s torbama ulaziš direktno u kuhinju. Ima 60 kvadrata bez terase. Više nam i ne treba - otkriva Žarko.

Deo enterijera

*Foto: Zoran Lončarević / Ras Srbija / Deo enterijera

(BalkansPress / Blic.rs)

Scroll to top