BalkansPress

Dobro došli!

Aleksandar Milić Mili nedavno je u svojoj ispovesti otkrio sve o svom odrastanju i nemaštini u kojoj se našao pre nego što je uplovio u muzičke vode, a sada je i prvi put govorio o prekidu saradnje sa Svetlanom Cecom Ražnatović.

Mili i Ceca sarađivali su dugi niz godina i lansirali njene najveće hitove, a pevačica je zaintrigirala sve kada je u Zvezdama Granda otkrila da se sa nekadašnjim prijateljem i saradnikom sada sudi.

PROČITAJTE: PREDRAG KON: „Vikali su da sam Mengele, neću im to oprostiti zbog jevrejskog porekla!“

 

Ubrzo je ceo slučaj komentarisao i Milijev advokat, navodeći da mu pevačica "duguje više stotina hiljada evra", a Milić je sada naveo da je za Cecin koncert na Ušću dao 600.000 evra i da su već sutradan prekinuli saradnju.

- Narušen poslovni odnos između mene i Cece značio je i narušenu poslovnu atmosferu. Ja sam čovek koji se svojih obećanja drži do besvesti. Ja ne mogu da obećam nešto što ne mogu da ispunim. Takav sam čovek - započeo je.

- Čim se u saradnji pojavi neka nezahvalnost i potcenjivanje, ja dalje ne mogu da nastavim sa tim. Odmah sam 'izleteo' iz tog projekta, nikakvu taktiku nisam imao kada su takve stvari u pitanju. Ceca i ja smo prekinuli saradnju iz meni nejasnih razloga, samo dan nakon koncerta na Ušću. Nije mi krivo zbog toga, jer nije bilo do mene. Napravio sam joj hit album i platio Ušće 600.000 evra, slomio sam se oko toga - dodao je Mili.

Scroll to top