BalkansPress

Dobro došli!

Prilikom gostovanja u jutarnjem programu "Prve" televizije, pevačica Lepa Lukić otkrila je kolika su njena primanja, te koliko novca dobija na mesečnom nivou.

Ispričala je da je jednu penziju zaslužila sa određenim godinama života i zbog radnog staža, druga je nacionalna, a treća kanadska i nasleđena je od pokojnog muža.

„Nacionalna penzija mi je 60.000 dinara, a ova druga 90.000 dinara. I imam kanadsku penziju od 1.000 evra. Može da se živi i od nacionalne ako vodiš računa“, rekla je ona.

„Nacionalnu penziju nisam jurila. Bila sam u Americi i kada sam se vratila, čula sam se s nekim ljudima koji su mi rekli da sam je dobila. Država me je priznala“, rekla je ona.

„Prvih deset godina sam plaćala penziono i socijalno osiguranje, a kada me je država prihvatila, sve je ona plaćala. Ja sam dobila i status istaknutog umetnika, tako da sam prvu penziju dobila sa 35 godina radnog staža i 55 godina života. Država je videla koja sam sva priznanja dobila, to sam i priložila“, objasnila je ona dodatno.

Lepa Lukić je nedavno istakla da, što se finansija tiče, više nikada ne mora da peva, jer od penzija prima sasvim dovoljno novca.

Scroll to top