BalkansPress

Dobro došli!

Otkako su mediji objavili da između Marije Šerifović i Džejle Ramović postoji neka tajna veza i da je njihov odnos mnogima čudan, te da mnogi misle da su u vezi, podigla se velika prašina. Iako nijedna od njih nije želela da komentariše te navode, prema pisanju Kurira jedan detalj sa finala Zvezda Granda ih je odao - identično prstenje na ruci.

*Foto: ATA Images

Nedavno je Džejla, na finalu šoua došla kako bi Mariji, ali i takmičarima pružila podršku i tada otkrila da su joj priče o emotivnoj vezi sa Marijom dosta teško pale.

- Bolele su me afere koje su mi pakovali, za Mariju. Ja sam mlada osoba, naravno da me sve to dotiče, boli. Izdržala sam sve - rekla je tada Džejla.

 

I dok one tvrde da između njih nema ničega osim prijateljstva, detalji govore suprotno. Nakon što su mediji u nekoliko navrata saznali da su pevačice zajedno putovale i boravile u istoj hotelskoj sobi i to uz pomoć njihovih fotografija na Instagramu, i ovoga puta ih je odao jedan detalj.

U pitanju je prstenje koje su obe nosile, na istoj ruci i istom prstu - domalom, koji je predviđen za verenički nakit i burme.

Kako saznajemo, interesantno je da je Šerifovićeva ponela prsten na finalu i često ga isticala u prvi plan, a nosi ga na istom prstu iste ruke kao i Ramovićeva. Dok je razgovarala za medije, Marija je nekoliko puta zaglađivala kosu rukom na kojoj se nalazi prsten identičan Džejlinom.

Novinari su pokušali da stupe u kontakt sa pevačicama, ali one nisu odgovarale na pozive.

Scroll to top