BalkansPress

Dobro došli!

Kovčeg s telom DŽeja Ramadanovskog prebačeni su pre nekoliko dana u drugu grobnicu. Zbog vode koja se izlila u Aleji zaslužnih građana, DŽej sada počiva pored svog prijatelja i kolege Šabana Šaulića.

NJegova dugogodišnja devojka i saradnica Andrijana Tomanić rekla je navodno svojim prijateljima da je sanjala DŽeja i da joj je on rekao da je srećan i miran na onom svetu i da mu se sada ispunila poslednja želja.

PROČITAJTE: MATEJ JE ZNAO GDE JE KRENUO? Bez odgovora na dva bitna pitanja, a mogu da se saznaju od njegovih prijatelja ili iz telefona

 

- Adrijana, baš kao i DŽejova deca, bila je baš uznemirena kada je čula u prvi mah da on mora da bude premešten. Nisu odmah znali u čemu je problem, međutim, objasnili su im šta se dešava. Šaban i DŽej su bili baš dobri prijatelji i kolege za života. Voleli su se, uvažavali, pa je Ramadanovsku u nekoliko navrata pričao kako bi voleo kad dođe sudnji dan bude zajedno sa prijateljem Šaulićem.

*Foto: Nenad Živanović

- I šta ti je sudbina i kako se namesti situacija da ga prebace baš kod Šabana u grobnicu. To je čudo, Andrijana ga je posle toga sanjala. Kaže da je izgleda srećno, spokojno, nasmejano. Kao da je sad sve kako je trebalo da bude. Povezala je taj san s premeštajem u drugu grobnicu, pa su svi nekako mirniji. Bojali su se da mu to ne uznemiri dušu, ali sad veruju da mu se sad ispunila i ta želja i da mu se u snu javio da im to poruči, da se ne brinu - rekao je izvor za "Svet".

Scroll to top