BalkansPress

Dobro došli!

Dvojica Libijaca privedena su jutros u policiju nakon incidenta u Ulici vojvode Stepe na Voždovcu.

Kako nezvanično saznajemo, Libijci su se jutros oko osam sati svađali sa jednom državljankom Srbije na ulici nedaleko od voždovačke crkve kada je naišla patrola komunalne policije i prišli su da prekinu svađu.

Jedan od Libijaca tada je odgurnuo komunalnu policajku J. S. nakon čega je, nezvanično saznajemo, na lice mesta došla i regularna policija i privela izgrednike koji, inače, godinama žive u Srbiji.

 

Kako saznajemo, devojka je išla ulicom kada su joj u susret naišla dva Libijca koji inače žive tu u kraju godinama.

- Jedan od njih je verovtno bio pijan, pokušao je da joj se udvara. Tražili su joj broj telefona, pitali za ime. Međutim, devojka nije ni bila zainteresovana pa ih je odbila i nastavila dalje. Jedan od njih joj je u tom trenutku ponudio seks i pitao je da li može da joj plati za seksualne usluge - kaže izvor "Blica". 

Devojka je nastavila dalje ne želeći da učestvuje uopšte u razgovoru s njima, međutim oni nisu odustajali. Krenuli su za njom i nastavili da je prate.

- Ona je uplašena, spazila Komunalnu policiju na ulici u tom trenutku i doviknula im upomoć - priča izvor.

Međutim, to nije obeshrabrilo momke koji su nasrtali na devojku, već su i komunalnu policajku odgurnuli i ona je pala.

Pozvani su i pripadnici MUP koji su ubrzo stigli i priveli dvojicu mladića kojima sada preti i prijava za seksualno uznemiravanje.

Njima je, po nalogu nadležnog tužioca, određeno zadržavanje do 48 sati zbog postojanja osnovane sumnje da su izvršili krivično delo ometanje službenog lica u vršenju službene dužnosti, rečeno je Tanjugu u MUP-u.

(Izvor: Blic.rs)

Scroll to top