BalkansPress

Dobro došli!

Švedska kompanija "Ikea" objavila je na zvaničnom sajtu srpski katalog proizvoda i cena. Svoja vrata "Ikea" će za posetioce u Srbiji u Bubanj Potoku kraj Beograda otvoriti 10. avgusta. Robna kuća imaće 9.500 artikala i oni će biti, kako su u kompaniji ranije najavljivali, po pristupačnim cenama. Kako smo saznali, sve cene koje se nalaze na sajtu "Ikea" su konačne i svi ti proizvodi su u ponudi.

U odnosu na druge robne kuće, koje su u našem okruženju, nešto je od proizvoda skuplje, a nešto jeftinije. Kako kažu u "Ikei", ako uporedimo isti asortiman u Hrvatskoj i Srbiji, cene u Beogradu biće za 3,5 odsto niže od onih u Zagrebu, iako su troškovi viši za oko osam odsto, zato što naša zemlja nije članica Evropske unije, pa se primenjuju carinske stope.

 

Švedska robna kuća, koja je simbol povoljne i kvalitetne robe, uz to, odličnog dizajna, radnju će otvoriti kod Bubanj Potoka. Raznovrstan asortiman biće raspoređen na 33.000 metara kvadratnih, a investicija je vredna 70 miliona evra.

Posetioci će, od 10. avgusta, moći da pazare nameštaj i druge artikle za kuću po prilično povoljnim cenama. Tako, pomoćni stočić za dnevnu sobu može da se pazari za 899 dinara, polica za knjige 3.299, činija za voće za 69, tanjir za 69 dinara. Tu je set od šest vinskih čaša za 299 dinara, šest čaša za sok od 159, ogledalo 199, dečiji krevet za 4.798 dinara.

 

Trpezarijska garnitura drvena, sto i četiri stolice, mogu da se nađu za 15.995, a trodelni kuhinjski pribor za 129, baštenski sto za 1.999 dinara. Ikea nudi gotove kuhinje, nameštaj za dnevne i dečije sobe, kupatila...

ZAPOSLILI 300 LjUDI

"IKEA" je kompletirala svih 300 radnih mesta koja su planirana za robnu kuću u Beogradu. Prilikom izbora kandidata, pored iskustva i kvalifikacija, najvažniji kriterijumi bili su poštenje, skromnost, vođenje računa o troškovima i otvorenost.

Cene svih IKEA proizvoda za Srbiju možete pogledati OVDE.

(BalkansPress / Novosti.rs)

Scroll to top