BalkansPress

Dobro došli!

Iz radionice ”Stiv Džekson Gejms” nastala je društvena igra koja je prepuna skrivenih tajni Iluminata.

Naime, ovu igru je osmislio Stiv Džekson nakon razgovora s svojim kolegom Dejv Martinom. Razgovarali su o novelama “The Illuminatus Trillogy” koje su ih navodno inspirisale za ovu igru koju su izbacili na tržište 1982. godine.

 

Ali, zašto je to važno? Zato što su se razni događaji prikazani na kartama, prema tvrdnjama teoretičara zavera stvarno dogodili.

Jedna stvar je sigurna, ova kartaška igra je jeziva jer prikazuje katastrofalne nesreće i razaranja u svetu.

Kartaška igra Iluminati, kažu tako teoretičari zavera predvidjela je rušenje Kula bliznakinja koje se dogodio 11. septembra 2001. godine, nuklearnu katastrofu u Japanu, smrt princeze Dajane, pa i dolazak Lejdi Gage na muzičku scenu…

U igri se spominju i subliminarne poruke koje se nalaze svuda oko nas.

Kartaška iluminatska igrica svetu predviđa i u budućnosti još mnoge nesreće, između ostalog i tri velike katastrofe koje se tek trebaju odigrati.

Tu je jedna velika nuklearna katastrofa, cunami ali i ubistvo Džulijana Asanža.

Od svih predviđanja, navodno ostavrenih poput već spomenutih ili raznih terorističkih napada, pa i dolaska Baraka Obame na vlast, velikih ekoloških katastrofa.. najviše zabrinjava su najavljivanja bolest koja izjeda telo.

 

Ne ostavljaju ravnodušnim – nimalo, ni najavljivanja Trećeg svetskog rata i kraja sveta. Jesu li ovi događaji slučajni, ili su pak upozorenje onih koji znaju šta se sprema? 

U ‘igri” se još spominje i reduciranje stanovništva za koje se u krugovima teoretičara zavera odavno zna da iluminati rade na njemu, ali i razne nepogoda koje su veštački izazvane, epidemije, virusna oboljenja, izgladnjivanja, konzumiranja GMO hrane…

Poznati su vam svinjsi i ptičiji grip?

Navodno, prema igri, sledi i nov i najači gripa koji će mutirati iz prethodna dva.

Ne zna se kada će postati aktuelan, zna se jedino njegov naziv a to je H7N7.

Iluminatska igrica kartama slična je igrici Monopol, ali je malo složenija jer ima više pravila. Dva do šest igrača u igri se takmiče u preuzimanju kontrole nad svetom.

Igru započinjete jednom illuminati kartom koja predstavlja vašu ličnu tajnu zaveru.

Kontrolisanjem dovoljnog broja grupa ili ispunjenjem vašeg posebnog Iluminati cilja pobeđujete u igrici.

Na prvu loptu igra izgleda normalno, ali čim proverite kartice, videćete da je ono što je u njima prezentirano događaj koji se i obistinio. 

(BalkansPress / Dnevno.hr)

Scroll to top