BalkansPress

Dobro došli!

Mesec, Sunce i Jupiter će se uskladiti u sazvežđu Devica, a na nebu će se misteriozno pojaviti planeta Nibiru, koja će sa sobom doneti uspon antihrista, Treći svetski rat i 7 godina nevolje.

Kraj sveta dogodiće se 23. aprila kada će se na nebu pojaviti planeta smrti Nibiru, upozorili su teoretičari zavere.

Prema tvrdnjama teoretičara zavere, veći deo apokalipse dogodiće se tokom noći.

 

Kada dođe smak sveta, Sunce, Mesec i Jupiter će se uskladiti u sazvežđu Devica, a na nebu će se misteriozno pojaviti planeta Nibiru, koja će sa sobom doneti uspon antihrista, Treći svetski rat i 7 godina nevolje, preneo je Metro.

Iako je NASA istakla da planeta smrti Nibiru ne postoji, teoretičari su više puta predviđali kraj sveta, a prema najnovijim tvrdnjama, to će se desiti 23. aprila. David Meade, koji je ranije predvideo smak sveta, rekao je da će u aprilu crkva i svi hrišćani nestati. 

*Foto: Printskrin / Youtube / Nibiru Planet X 2016 / Da li je ovo Planeta X? 

- Sledi nam 7 godina nevolje, u ovo nema sumnje - rekao je Meade.

Nibiru, poznata kao planeta X, trebalo je da pogodi našu zemlju u decembru 2016, u aprilu 2016. i decembru 2015.

Ova planeta, kako tvrde naučnici, ne postoji. Nikada nije viđena na teleskopu niti je ijedan naučnik pronašao dokaze da ona postoji.

- Da Nibiru ili planeta X stvarno postoji i da je ona krenula ka zemlji, astronomi bi je pratili najmanje jednu deceniju i sada bi bila vidljiva golim okom - kažu iz NASA-e.

Teoretičari zavere smatraju da je gravitacioni uticaj ove planete prekinuo orbite drugim planeta još stotinama godina ranije. Navode da smo mi jos 1996. osetili loše efekte planete Nibiru.

(BalkansPress / Telegraf.rs)

Scroll to top