BalkansPress

Dobro došli!

Sedamdesetosmogodišnji operativac Centralno obaveštajne agencije u penziji, šokirao je svet svojim priznanjima. Naime, on tvrdi da je izvršio 37 ubistava za američku vladu između 1959. i 1972. godine uključujući i ubistvo Merilin Monro.

Normand Hodžes koji je radio za CIA-u 41 godinu kao operativac na najvišem nivou tvrdi da je često po naređenju službe lišavao one koji su bili potencijalna pretnja po državu.

PROČITAJTE: SVI ĆUTE O OVOME: U jelo i piće nam stavljaju SLATKI OTROV!

Stariji čovek kaže da je obavio više desetina ubistava između avgusta 1959. i marta 1972. godine. Među ljudima koje je navodno ubio bilo je dosta političkih aktivista, novinara, lokalnih lidera, ali i nekoliko naučnika i umetnika čije su ideje predstavljale pretnju po interese Sjedinjenih Američkih Država.

    

Ipak, jedna glumica ostaje jedinstvena među njegovim žrtvama, zapravo jedina žena koju je ubio - Merilin Monro. On tvrdi da se ne kaje zbog njenog ubistva jer je postala „pretnja za bezbednost zemlje“ ,te je morala biti eliminisana.

“Imamo dokaz da je Merilin spavala ne samo sa Džonom Kenedijem već i sa Fidelom Kastrom. Moj šef, Džimi Hejvort mi je rekao da ona mora umreti, ali da to mora izgledati kao samoubistvo ili predoziranje. Nikada pre toga nisam ubio ženu, ali sam poslušao naređenje. Uradio sam to za Ameriku! Ona je mogla da prenese informacije komunistima, a to nismo smeli da dozvolimo. Morala je umreti! Jednostavno sam uradio ono što sam morao“, izjavio je on.

PROČITAJTE: PLANETARNI GOSPODARI KLIME: Stiže meteorološko oružje jednako nuklearnoj bombi!

Sedamdesetosmogodišnjeg Normanda koji se nalazi u bolnici trenutno obezbeđuje FBI, a njegove ispovesti su shvaćene veoma ozbiljno, pa će se pokrenuti i istraga. Istraga bi, doduše, mogla biti veoma komplikovana jer je prošlo mnogo vremena.

Štaviše, ni major Džejms Hejvort ne može da potvrdi ove priče jer je preminuo od srčanog udara 2011. godine, a još dvojica koje je Harold takođe označio “ubicama“ takođe su preminuli.

Scroll to top