BalkansPress

Dobro došli!

Milošević je dan pre svoje smrti napisao pismo u kojem tvrdi da ga truju lekovima.

Advokat koji je savetovao Miloševića za vreme suđenja, Zdenko Tomanović, pokazao je novinarima pismo napisano Miloševićevim rukopisom u kojem je pisalo: ”ŽELE ME OTROVATI. VRLO SAM ZABRINUT”.

Prema tvrdnjama zatvorske uprave, Milošević je duže vremena uzimao “Rifampicin”, antibiotik koji se koristi pri lečenju lepre. “Rifampicin” u potpunosti neutrališe delovanje lekova za regulaciju krvnog pritiska.

 

Analize krvi su dokazale da je u Miloševićevoj krvi pronađena materija koja neutrališe delovanje lekova za krvni pritisak i srce, što je dovelo do srčanog udara i trenutne smrti.

Ruske i Libijske obaveštajne službe tvrde kako su ILUMINATI odgovorni za trovanje Miloševića te da je on postavljen od strane CIA-e na vlast.

Ista sudbina čeka i još jednog CIA saradnika i obaveštajca Jovicu Stanišića koji je projektovao sve zločine po nalogu ove službe, tvrdi pripadnik Libijske službe bezbednosti.

Jovica Stanišić neće dočekati izrečenu presudu u Hagu, iako su ga do sada ILUMINATI oslobodili odgovornosti pojavili su se novi dokazi.

Postoji mogućnost da dobije “ponudu” kao i Milošević da se sam otruje i sačuva familiju i pare ili da ga oni otruju i familiju zatvore i oduzmu im svu imovinu, tvrdi bivši KGB agent.

Neko će ovo nazvati “teorijom zavere” ali mi koji se bavimo ovim poslom znamo da takvo nešto ne postoji i oni koji zagovaraju ove teze o zaverama direktno se finansiraju od ILUMINATA i njihovih ogromnih koorporacija u čitavom svetu.

Oni su gospodari života i smrti, oni utiču na klimatske promene, oni utiču na ekonomiju, pa kako da ne utiču na Haški Tribunal i živote zatvorenika, objasnio je KGB-ov penzionisani agent.

Scroll to top