BalkansPress

Dobro došli!

Slobodan je nakon audicije za "Zvezde Granda" drastično promenio svoj izgled - uključujući i pol i ime, a danas bi ga malo ko prepoznao.

Davne 2003. godine domaća publika je imala priliku da upozna Slobodana Katanića koji je postao hit nakon audicije za Zvezde Granda. On se tada predstavio kao Barbika i rekao da će biti pevačica, a ne pevač, što je sve nasmejalo, ali ga mnogi nisu shvatili ozbiljno verujući da je sve samo deo nastupa.

PROČITAJTE: DA LI JE OVO MOGUĆE!? Evo zašto je Žarko R. (21) ubio uličnog svirača u Novom Sadu!

 

Međutim, Slobodan je ostao dosledan svojim stavovima i namerama, i u međuvremenu ušao u proces promene pola, a onda i promenio ime u Sanja.

– Imala sam deset godina kada sam shvatila da sam žensko, a ne muško. Mama je znala od samog početka i odmah me je podržala, dok se tata dugo protivio, ali je na kraju i on prihvatio – ispričala je Barbika prošle godine u razgovoru za portal Srbija danas.

Nakon audicije za "Zvezde Granda" promenio POL: Slobodan se danas zove SANJA  - evo kako IZGLEDA! (FOTO) - Objektiv

Iz javnosti se povukao zbog smrti brata, a kako je rekao, ugovor za saradnju sa Grandom je odbio jer mu nisu odgovarali uslovi.

– To takmičenje mi je donelo mnogo. Postala sam poznata i krenula sam da ostvarujem svoje snove. Što se komentara tiče, mene to ne zanima. Šta me briga šta kažu komšije i okolina, jer ne živim od njih. Kada su u pitanju ružne namere, ja sam stabilna i jaka ličnost i ni to me ne dotiče – istakla je ona za pomenuti medij.

 

Na kraju je progovorila i o nepristojnim ponudama koje je dobijala.

– Imala sam više nepristojnih ponuda i to od estradnih ličnosti, čak i uticajnih biznismena. Nudili su mi 5. 000 evra za noć s njima, bilo je tu svašta bezobrazno, Bože sačuvaj. Ja imam dečka koji mi veruje i koji se dobro nosi s tim svim, sve sam to odbila – zaključila je Barbika tom prilikom.

Slobodan je nakon audicije za Zvezde Granda, na kojoj se pojavio pre dve decenije kada je imao samo 23 godine, drastično promenio svoj izgled – uključujući i pol i ime, a danas bi ga malo ko prepoznao.

Nakon audicije za "Zvezde Granda" promenio POL: Slobodan se danas zove SANJA  - evo kako IZGLEDA! (FOTO) - Objektiv

Nakon audicije za "Zvezde Granda" promenio POL: Slobodan se danas zove SANJA  - evo kako IZGLEDA! (FOTO) - Objektiv

Scroll to top