BalkansPress

Dobro došli!

Posle duge i teške bolesti preminuo je pevač Zoran Kalezić u 73. godini.

Folk pevač se od kraja prošle godine borio s karcinomom pluća, a nakon što je saznao dijagnozu, bio je i operisan u jednoj crnogorskoj bolnici.

Međutim, svestan da se radi o podmukloj bolesti, koja je u svakom momentu uznapredovala, sve češće se sećao pokojnog kuma Tome Zdravkovića, koji je preminuo od raka prostate.

PROČITAJTE: „Ne može potpis ćirilicom? Onda ne želim vaš pasoš“ – Mihajlović je uvek isticao da je Srbin, Italijani zbog njega promenili propise

 

- Sada sam polako krenuo na put ka mom kumu Tomi. Uskoro ćemo se sresti, ali imam još nešto da uradim dotad. Čekam koncert u Domu sindikata da još jednom čujem note koje sve organe vraćaju na pravo mesto. Imam potrebu da još jednom vidim sve te ljude u publici - rekao je Kalezić nedavno i kroz suze.

Iako je nakon operacije bio medijski aktivan, poslednjih nekoliko meseci potpuno se povukao.

*Foto: P. Milošević

PROČITAJTE: Kako je moguće da neko poput Mihajla (22), sportiste i nepušača, umre od raka pluća? Lekari imaju zastrašujući odgovor

Podsetimo, Zoran Kalezić poreklom je iz Crne Gore. Njegove najpoznatije pesme su "Moj dobri anđele", "Dobro veče, izgubljena nado", "Stan' mladosti, stani, stani"... Tokom svoje višedecenijske karijere prodao je više od 15 miliona nosača zvuka. Istaknuti je estradni umetnik.

Scroll to top