BalkansPress

Dobro došli!

Serija "Tajne vinove loze" osvojila je srca publike, a o imanju koje je u vlasništvu Vuka Tomovića, kog tumači Vojin Ćetković, vlasnik vinarije Tomović, mnogi maštaju.

Ono što mnogi ne znaju jeste da je prelepo imanje u stvarnom životu u vlasništvu legendarnog Zvonka Bogdana.

 

Zvonko Bogdan svoju oazu mira našao je upavo na Paliću. Obzirom da nije poklonik modernih vremena, on je svoj dom, koji je zapravo dvorac, uredio salaški u etno fazonu.

"Ja nisam boem, ne pijem, ja sam onaj debeli koji uživa s debelom cigarom", rekao je legendarni pevač pre nekoliko godina za domaće medije i dodao: "Ovo je raj za sve one koji vole ta prošla vremena. Tu ćete uživati u svemu onome što je prava Vojvodina, pravi salaš".

"Ovde poslednjih desetak godina pijem kafu i nalazim se s prijateljima. Vremena su se promenila, znate, nije više kao pre 20-30 godina. Ne nalazimo se više po kućama. I bolje je tako. Danas se ne može više pričati kada si u kući, tu je TV, internet, to je sve sada novi stil življenja. Ja ne spadam u te moderne generacije, ja volim da sam sâm kod kuće, volim kada su moji gosti kod svoje kuće.

A vas ću sada povesti do vinarije i do salaša koji će biti raj za sve one koji vole ta prošla vremena. Tu ćete uživati u svemu onome što je prava Vojvodina, pravi salaš", istakao je tada Zvonko Bogdan.

(Pulsonline/MONDO/A.K.)


Scroll to top