BalkansPress

Dobro došli!

Razvod Harisa i Meline Džinović već danima je jedna od vodećih tema u domaćim medijima, a popularni pevač u više navrata je govorio o svom braku i rastanku od poznate modne dizajnerke.

Na dan kada je njihov brak i zvanično prekinut, kreatorka se nije pojavila u sudu, a Haris Džinović je dao opsežnu izjavu za Kurir, u kojoj je istakao da mu znači podrška sina, da ženama više ne veruje, a na pitanje kakva je njegova bivša supruga odgovorio – "nikakva".

   

Društvene mreže i rubrike komentara preplavili su komentari o ovom razvodu, a poznata voditeljka Ana Mihajlovski sada je na neki način ustala u odbranu Meline Džinović.

Ona se otvorenim pismom obratila javnosti, ne imenujući ovaj par.

– Piše se o tome zašto je jedna žena i kako napustila brak. Niko u tome ne kaže šta je ta žena dala tom braku, deci, porodici, svi pišu samo i jedino šta je uzela iz tog braka i kako je otišla i to po tvrdnjama razočaranog bračnog partnera. Niko ne piše ni šta je taj muškarac dobio u tom braku od te žene. Ne. Samo šta je izgubio. Žena se opet i iznova predstavlja kao otimačica imovine i rasturačica braka čim pokaže neposlušnost ili u ovom slučaju ode sa mesta koje više, za nju, ne čini ništa dobro – navela je Ana Mihajlovski.

Ona je napomenula da se osuđuje samo jedna strana, kao i koliko je dugo trajao ovaj odnos, a u pitanju je vreme tokom kod je moguće promeniti se, ali i na razliku u godinama.

   

– Izvlači se zaključak da je pogrešno otići iz bračne zajednice u koju je žena ušla sa dvadeset godina, ali se zato izbor muškarca da sa svojih 50 godina oženi devojku od 20 ne dovodi u pitanje. Njegove odluke su nevažne. Važno je kako je ona iz te zajednice izašla 22 godine kasnije – istakla je voditeljka.

– Nema veze ni što je ostavila mladost porodici i sve one godine koje bi trebalo da služe za pronalazak sebe. Nema veze što joj je neko sa 20 objasnio da je vreme za udaju i porodicu. Važno je samo kako je iz tog braka otišla 22 godine kasnije – ponovila je Ana.

– Kakva drskost! Odakle joj pravo da se promeni od svoje 20. godine i da poželi da vodi svoj život onako kako danas misli da je dobro za nju? Danas kada njena deca dolaze u godine u kojima će studirati i otkrivati sebe, svoja interesovanja, svet. U one godine u kojima je njihova majka dobila njih. Kako se drznula samo da tada ode i potraži sebe? – zaključila je voditeljka.

Pismo Ane Mihajlovski povodom razvoda Džinovića

Pismo Ane Mihajlovski povodom razvoda Džinovićafoto: ana_mihajlovski_, Instagram

Podsetimo, početkom godine je otkriveno da se Melina i Haris Džinović razvode, nakon 22 godine ljubavi. Par je u međuvremenu dobio sina Kana i ćerku Đinu, a zvanično su se venčali 2014. godine, posle 12 godina zajedničkog života.

Haris Džinović otvorio dušu: Melina je nikakva žena, nju zanimaju samo pare...

(GLOSSY, T.S.R.)


Scroll to top