BalkansPress

Dobro došli!

Pevač Haris Džinović i njegova, sada bivša supruga, Melina stavili su tačku na svoj brak, a pevač je jednom prilikom govorio o ljubavima iz prošlosti.

- Bilo je tu ljubavi. Sve su te ljubavi bile tragične. Svaka je ljubav bila tragična, svaka. Šta ja znam, ali one koje sam voleo, nisu mene htele. Šta ću, a ja kefao za njima. Patio ko konj, pa ti nemaš pojma kakve su moje patnje bile, ma muke Isusove, šta je tebi... - govorio je on u emisiji „Balkanskom ulicom", a onda je otkrio i ovo:

   

- Pored mene prolaze devojke koje bi sa mnom, ali ja to ništa ne vidim, ja imam ovako kao konj kad mu staviš one naočnice da ide pravo, da ne gleda levo, desno, tako sam ja upravio nekoga. Ali ko mene hoće, neće, šta ja znam, ali nikad ta ljubav nije bila dorečena.

Haris Džinović otvorio dušu: Melina je nikakva žena, nju zanimaju samo pare...

Pevač je otkrio da zna i da zaplače, a onda je opisao kako to izgleda:

- Nekad me opali neka tuga, seta. Ili čujem slučajno ili ja namenski okrenem i onda znam, vozim po 300 kilometara i plačem.

Haris je govorio i o svojoj mladosti, te je istakao da nije bio poroblematičan, ali je isto tako otkrio da je u to vreme vozio bez vozačke dozvole.

- Prvi put sam polagao sa 18 godina, pa onda sledeći put brzo negde u 19, ali to je bilo u par meseci, nije baš godinu dana razlike i tu sam odvalio na testovima i više nisam polagao do 37. godine; nije nikakav strah bio, nego neću ja da odgovaram na testove, 860 testova je bilo, među kojima je bilo takvih testova, koliko čobana treba stado od 150 ovaca, koliko čobana stado od 300 ovaca i koliko čobana stado od 450 ovaca. Šta me briga koliko je ovaca, niti ja to mogu išta da uradim kad vozim - izjavio je tada, pa otkrio šta bi radio ukoliko bi ga zaustavila policija.

- Lagao sam, vozačka mi je kod kuće, zaboravio, oprana u veš mašini, suši se, sve dok me jedan policajac nije provalio i kaže: „Hajde ti da položiš vozački", reko': „Imam ja vozačku". „Ma nemaš", kaže. „Ma imam, majke mi". „Ma nemaš, majke mi, hajde polaži". Onda me je on odveo tamo gde se polažu ti testovi u nekoj školi, a ova vožnja, naravno, znamo gde je i tu sam položio te testove nekako, ali vozio sam da mi nije bila potrebno, čak ni proveravanje vožnje - tvrdio je pevač.

(Espreso/Blic//prenela:B.S.)


Scroll to top