BalkansPress

Dobro došli!

Pevač Haris Džinović i modna dizajnerka Melina Džinović danas su se zvanično razveli u Prvom osnovnom sudu na Novom Beogradu.

Haris je nakon izlaska iz suda u kojem se dizajnerka nije pojavila, između ostalog, istakao da se Melina družila sa ženama sumnjivog morala i prošlosti.

   

- Ona je jedan period bila potpuno okej, nešto se desilo sa njom. Neki kvrc u glavi. Mnogo druženja sa ženama, sumnjive prošlosti i morala. Ukazao sam joj na sve to, ona je rekla da nije to tako. Retko postoji žena koja prizna svoju krivicu i izvini se, prizna svoju grešku. Ona se nikada nije izvinila - rekao je Haris za Kurir.

Podsetimo, Džinović je po završenom ročištu okupljenim medijima istakao da je Melina nikakva žena, te da ga je samo iskorišćavala za novac.

- Pitajte nju zašto nije došla, ja nemam nikakvo saznanje. Dve strane su bile saglasne, sudija je to prihvatila i dala je presudu. Zvanično sam razveden. Osećam se odlično. Ovo je potpuno normalna stvar, nema razloga za slavlje, ljudi su se dogovorili da ne žive zajedno. Podrška sina mi mnogo znači. Ne verujem ženama. Melina je nikakva žena. Ja sam kriv što sam se oslonio na tuđu svest. Sama je rekla da je materijalista, nju zanimaju samo pare. Ne zanima me s kim me je varala, sin je jako ljut na nju.

Nisam žalio ni dinara na nju, sve sam joj kupovao, materijalista je - rekao je pevač.

(Kurir.rs/Aleksandar Panić)


Scroll to top