BalkansPress

Dobro došli!

Srpska manekenka Natalija Šćekić, koja je bila i učesnica "Zadruge", u centru medijske pažnje se našla nakon tvrdnji da joj je bilo ponuđeno 60 hiljada evra i luksuzno putovanje da zavede Novaka Đokovića.

Naime, Natalija Šćekić u intervjuu za "Svet" je izjavila da je dobila ponudu da provede određeno vreme sa Novakom Đokovićem i da će za to dobiti novac.

   

- Nazvao me čovek, on je iz Beograda i znam ga, mislila sam da je ozbiljan menadžer. Kad je zakazao sastanak, pomislila sam da me traži za ozbiljan posao, za preuzimanje oglasa ili za fotografisanje. Kad je razgovor započeo, kad mi je rekao plan, isprva sam pomislila da je to skrivena kamera, počela sam da se smejem.

Činilo mi se kao šala, ali zapravo nije bila. Zaista su pripremali pakleni plan. Rečeno mi je da Novaka odvedem negde na intimno mesto i da sve to snimim – tvrdila je Natalija za Svet.

Ona je napomenula da se samo okrenula i otišla jer kako kaže „Novak to ne zaslužuje“.

- Ponuda je bila od 50 do 60 hiljada evra i putovanje iz snova po mom izboru. Sve mi je to bilo uvredljivo. Nisam takva devojka, nisam sponzoruša ili prostitutka. Došlo mi je da ga polijem vodom, ali sam samo pokupila stvari i otišla. Mogu samo da zamislim šta bi se dogodilo da je takav snimak objavljen u javnosti. Nastao bi totalni haos.

Đoković ne zaslužuje takve stvari i to nije fer prema njemu – rekla je Natalija koja je kasnije postala učesnica "Zadruge".

(Blic.rs/Ivana Mikić)


Scroll to top