BalkansPress

Dobro došli!

Dara Bubamara, Nataša Bekvalac i Aleksandra Prijović nastupiće u Beogradu, a njihovi honorari su od 15.000 do 25.000 evra.

 

Nešto veće honorare dobiće Željko Joksimović i Zdravko Čolić. Tako će Željko, koji nastupa na Trgu ispred Starog grada u Budvi, otići bogatiji već 1. januara za 50.000 evra, dok će Čola, koji peva Novosađanima, dobiti desetak hiljada više.

Zdravko Čolić koncert Zrenjanin

*Zdravko Čolić Novu godinu dočekaće sa Novosađanima, Foto: Vesna Lalić

- Posle devet godina se vidimo ponovo u ovom gradu na trgu za doček - rekao je Zdravko Čolić podsetivši da je poslednji put na centralnom gradskom trgu u Novom Sadu nastupio za doček 2008. godine.

Čolić je rekao da je ove godine rado prihvatio poziv novosadskog gradonačelnika Miloša Vučevića i zbog toga što je Novi Sad proglašen za Evropsku prestonicu kulture 2021. godine, navodeći da će pevati za honorar koji će biti značajno manji nego prethodnih godina.

 

- U Novoj godini ću, kao što to uvek i radim, ljudima poželeti zdravlja, ljubavi i mir na ovim prostorima - rekao je Čola za N1 i dodao da će na repertoaru biti brže pesme prilagođene zimskom vremenu.

- Volim Novi Sad, volim Vojvodinu i onda haj’mo ponovo posle devet godina da se družimo na trgu - poručio je pevač.

Seka Aleksić

*Seka u novogodišnjoj noći nastupa prvi put posle porođaja, Foto: Instagram/seka_aleksic

Prvi nastup nakon kraće pauze, zbog porođaja, Seka Aleksić će u najluđoj noći imati na Kopaoniku. Šuška se da je za ovaj nastup dobila oko 30.000 evra.

Posle duže pauze, nastup za doček Nove godine imaće i Emina Jahović u jednom budvanskom hotelu. Ona će posle ovog nastupa otići bogatija za oko 20.000 evra.

 

Folk pevačica Lepa Brena će za Novu godinu će ipak nastupiti u Čačku, a kako su preneli lokalni portali, ona je tražila 15.000 evra. O njenom koncertu polemiše se već danima jer je grupa građana pokrenula peticiju da novac koji je namenjen za pevačicin nastup ide bolesnoj i siromašnoj deci.

Ipak, uprkos peticiji, gradska vlast odlučila je da organizuje novogodišnji koncert te pojedini Čačani pozivaju na bojkot. Za razliku od Čačka, grad Vranje se u korist lečenja dece odrekao dočeka Nove godine na glavnom trgu.

Lepa Brena u novom spotu

*Lepa Brena ipak peva u Čačku, Foto: Promo

Srpske estradne zvezde davno su zakazale novogodišnje nastupe a od honorara će moći da žive narednih nekoliko meseci.

 

(Alo.rs)

Scroll to top