BalkansPress

Dobro došli!

Pevačica Zlata Petrović muku muči sa starijim sinom Mikijem, kojeg je dobila u braku sa pevačem Hasanom Dudićem.

Zlata je besna na Mikija jer je prokockao sav novac koji mu je dala, te je rešila da "zavrne slavinu". Dudića je zbog problema sa kockom ostavila i supruga, te sa sobom odvela i decu.

 

Miki Dudić

*Miki Dudić, Foto: Instagram/mikidudic84gmail.com36

Pevačica se, piše Stars, požalila bliskim prijateljima kako ne može više da trpi sina i pokriva njegove dugove te da je, ovoga puta, rešila da ga opameti:

 

- On me više ne zanima, neću da mu pomažem. Pare mu ne dajem, pa nisam ja budala. Idem, radim, mučim se da bih davala njemu, a on sve prokocka. Rekla sam mu, molila da prestane sa tim, ali ne vredi - kaže Zlata i u dahu nastavlja:

- Eto, i žena ga je napustila, odvela decu, i sad živi sam. Pre sedam godina dala sam ogromne pare da vratim njegov dug zbog kocke, ali zaklela sam se da više neću. Odrastao je čovek, pa neka bude odgovoran i nek snosi posledice.

Hasan  Dudić

*Hasan Dudić, Foto: Rajko Ristić

Mikijev otac, pevačicin bivši suprug Hasan Dudić, međutim, “drvlje i kamenje” baca po Zlati:

- Sram nek je bude. Ona je zlo. Kako je nije sramota da iznosi takve stvari u javnost? Miki je sada pravi čovek, na mestu. Ako se razveo od žene, to ne znači da su u svađi. Čuju se, viđaju se. A to što se on kocka, to je povukao na njene, pošto je njena majka bila kockar. Dudići su poštena familija, kod mene nije bilo probisveta - rekao je Hasan za pomenuti list.

 

(Izvor: Alo.rs)

Scroll to top