BalkansPress

Dobro došli!

Popularni folk pevač Aca Lukas našao se u žiži medija zbog tvrdnji Tanje Bogdanović (23) da je zatrudnela sa njim, kao i da joj je nakon što mu je to saopštila uputio užasne uvrede.

Ovom prilikom oglasio se i sam pevač.

- Postoje nadležne ustanove, pa će one utvrditi istinitost tvrdnji dotične! Ja nisam reklamni pano za psihopate i lovce na lovu i slavu - kaže Lukas i dodaje:

 

Danas svakakvi bolesnici i ludaci mogu da nas maltretiraju i uznemiravaju. Ako je dotična uopšte trudna to što nosi svakako nije moje jer se dete ne pravi putem vazduha nego zna se kako! A tako kako se dete pravi dotična budala samo može da sanja da može sa mnom da bude - rekao je folker izrevoltiran zbog izjava koje je dvadesettrogodišnja Tanja davala za medije i otkriva da mu je dotična tražila novac, a onda ga ucenjivala, i dodaje...

-Prvo mi je pretila što neću da joj dam jer ne znam zašto bih joj dao, onako kao da je reketaš ucenjivač. Kao da će ako joj ne dam pare doći da me valjda prebije, pa kada je videla da od tog posla nema ništa onda mi je napisala poruku na ulaznim vratima od zgrade da joj vratim pare samo ne znam koje, pa na kraju me je zvala da mi kaze da će da da mi smesti dete.

(BalkansPress / glossy.espreso.rs)

Scroll to top