BalkansPress

Dobro došli!

Kako Alo! saznaje, Bata je pre nekoliko dana prebačen iz Bolnice "Sveti Sava" u KBC "Dedinje", gde je u petak izvršena operacija.

Doktorski konzilijum je bio jedinstven u odluci da glumcu treba amputirati bolesni deo noge, ali je konačnu odluku morala da donese porodica.

Ove informacije potvrdili su i u KBC "Dedinje" uz ne tako dobre vesti o Živojinovićevom zdravstvenom stanju.

 

 

- Bata je operisan u petak i noga mu je amputirana iznad kolena. Trenutno se nalazi u šok-sobi, gde je na aparatima za disanje. Još uvek je rano da bi mogli da imamo bilo kakve prognoze u vezi sa njegovim stanjem - kaže naš izvor iz ustanove u kojoj se Bata trenutno bori za život.

Batina ćerka Jelena rekla je da ih duboko pogađa sve što se Bati događa, iako razumeju da je čitava nacija zabrinuta za zdravlje glumca.

- Mi razumemo da nacija brine o tati, samo vas molim da razumete i vi nas. Svaki dan pročitamo nešto o tati u novimama, i to nas mnogo potresa - objašnjava Jelena, koja je uz mamu sve vreme kako bi zajedno pregurale još jednu neizvesnu situaciju kada je reč o Batinom zdravlju.

Podsećanja radi, Bata je 2011. godine otišo na Kubu da se leči zbog gangrene, koja je navodno izlečena. Bata se 2014. godine povredio na snimanju filma „Led“, nakon čega mu se opasna bolest vratila, pa je sa gangrenom stopala hospitalizovan. Da stvar bude gora, Živojinović je 2012. doživeo moždani udar od kojeg se do dan-danas nije potpuno oporavio.

S obzirom na to da Bata već godinama boluje od dijebetesa, kako saznajemo, ova bolest dodatno otežava situaciju postoperativnog postupka. Osim dijabetesa, Živojinović ima bolesno srce i probleme sa perifernim arterijama, što dodatno pogoršava situaciju. O njemu sve vreme brine tim doktora.

(Izvor: Alo.rs)

Scroll to top