BalkansPress

Dobro došli!

Carinici su sprečili četvoricu migranata sakrivenih u kamionskom tovaru, da ilegalno pređu državnu granicu sa Hrvatskom,na graničnom prelazu Batrovci. 

U drugim slučajevima zaplenili su revolver i sprečili isporuku sastojaka za pravljenje psihoaktivnih supstanci, saopšteno je danas.

PROČITAJTE: MIGRANT ULETEO SA SEKIROM U KUĆU: Meštani besni, traže zatvaranje prihvatnog centra

Kako se navodi, tokom proteklog vikenda upotrebom mobilnog skenera u tovaru jednog kamiona otkrivena su četiri mladića iz Avganistana. Oni su bili sakriveni među aluminijumskim profilima u jednog bugarskom kamionu.

 

Carinici na tom prelazu su, takođe, otkrili revolver kalibra 9 milimetara u jednom automobilu bugarskih oznaka. 

Oružje i manevarsku municiju pokušao je da prokrijumčari 39-ogodišnji bugarski državljanin ispod vozačevog sedišta, dok je u pregradi vrata pronadjena i kapa "fantomka". 

PROČITAJTE: UŽAS U ARANĐELOVCU Porodica držala 10 MIGRANATA NA TAVANU, mučili ih i hranili ih DVA PUTA NEDELJNO

Prilikom kontrole pošiljke u referatu DHL u Novim Banovcima, carinici su zaplenili nešto manje od 300 tableta i litar tečnosti, za koje se sumnja da su na listi psihoaktivnih kontrolisanih supstanci, čiji je uvoz zabranjen. 

U paketu koji je stigao iz Johanesburga za primaoca u Valjevu, detaljnom kontrolom je u dve plastične kesice pronađeno 186 kapsula zelene boje i 103 kapsule bele boje, bez bilo kakvih oznaka. 

Pored toga u pošiljci su bile i dve plastične flaše od po 500 mililitara u kojima se nalazila tečnost nepoznatog sastava.

(BalkansPress / B92.net)

Scroll to top