BalkansPress

Dobro došli!

BEOGRAD - Osmočlana grupa dilera koja je uhapšena u Beogradu zbog sumnje da su švercovali kokain iz Srbije u Ujedinjene Arapske Emirate drogu je rasturala i domaćim političarima, i to na zadnjim vratima Doma Narodne skupštine!

Paravan... Stan u Kosovskoj ulici u kom se nalazila firma Ivana Radovića

*Paravan... Stan u Kosovskoj ulici u kom se nalazila firma Ivana Radovića

 

Kako je za Kurir potvrdio izvor iz istrage, sumnja se da je banda preprodavala kokain u Kosovskoj ulici, gde se nalazi privatna firma Ivana Radovića, zvanog Koki, koji je označen i kao vođa grupe. Radovićeva firma, koja se navodno bavila trgovinom, bila je samo paravan za organizovanu trgovinu kokainom.

Rado menja lični opis... Nina Prlja

*Rado menja lični opis... Nina Prlja

- Predstavljali su se kao uspešni biznismeni s poslovnim kontaktima u Emiratima. Proveravaju se saznanja da li su drogu držali i u stanu u kojem se nalazi Radovićeva firma „Premijum konsalting logistiks“, kao i to da li su tu okupljali klijente. U blizini njihovog stana neretko su viđane poznate ličnosti, među kojima je bilo kako starleta, tako i funkcionera pojedinih stranaka, zbog čega se sumnja da je stan u Kosovskoj ulici ciljano zakupljen - kaže Kurirov izvor.

 

Među uhapšenim mulama posebno je zanimljiva izvesna „klaberka“ Nina Prlja, koja je u gradskim krugovima najpoznatija zbog potenciranja na svojim navodnim poznanstvima s javnim i uticajnim ličnostima.
- Niko nikada nije znao čime se Nina bavi, iako je bilo očigledno da joj ne manjka novca. Često je putovala u Dubai, a u poslednje vreme spominjala je da je u vezi s tamošnjim biznismenom, koga, naravno, nikad niko nije video - kazao je za Kurir jedan od poznanika uhapšene, koji je insistirao na anonimnosti.

Takođe, ona je navodila i da je u dobrim odnosima sa određenim političarima.
-  Cela grupica je poznavala mnogo funkcionera. Pretpostavlja se da će uskoro isplivati ko je moćnik koji je bio blizak s Ninom Prljom - kaže naš izvor.

Drugi smer
POD LUPOM I ZBOG PROSTITUCIJE

S druge strane, policija proverava da li su se neki od uhapšenih bavili i posredovanjem u elitnoj prostituciji.
- Lepe, mlade devojke, dopunjene silikonima, nešto su što veoma dobro prolazi kod arapskih klijenata, a poznato je i da je Dubai glavno odredište srpskih elitnih eskort-dama. Postoje indicije da je jedan od uhapšenih zapravo bio i makro, a kako postoji veliki broj fotografija sa starletama, veruje se da će ta misterija uskoro biti razrešena - dodao je izvor.

 

 

(Kurir.rs)

Scroll to top